PUBLIC SPEAKING

prin metode de actorie

PUBLIC

SPEAKING

prin metode

de actorie

Trainer:
Lacramioara Brecea

Actrita cu peste 10 ani experienta.

Peste 15 ani experienta in marketing.

Trainer din anul 2019

DE CE METODE DE ACTORIE?

 • Pentru ca te vei sprijini de cateva exercitii din actorie care te vor ajuta sa iti accesezi autenticitatea si naturaletea in comunicare.
 • Pentru ca este un program 100% practic. Cu exercitii imprumutate din practica actorului si progresii dezvoltate de-a lungul carierei de scena a trainerului care au ca efect consolidarea increderii de sine.
 • Pentru ca iti va fi usor sa iti adaptezi singur discursurile si sa creezi o relatie autentica cu audienta. Pentru ca vei avea mai mult curaj in a te expune.
 • Actorii cunosc si folosesc cu succes arta povestirii. Iar in acest Workshop vei invata cum sa-ti structurezi discursurile in jurul unei povesti, pentru a avea cu adevarat impact.

EXPERIENTELE PARTICIPANTILOR:

Descopera pachetul

Investitia pentru participare: 850 lei

 • Sesiune full day de Workshop. 8 ore training + pranz inclus + coffe break pe durata intregului eveniment. Locatie: RIN Central Hotel (Strada Traian, nr.55).
 • Posibilitatea sa participi la alte doua sesiuni diferite, fara nici un cost aferent, lucrand progresii ale exercitiilor studiate in prima sesiune.
 • Audiobook-ul “Fara emotii blocante. Fara greseli”, cadou, dupa incheierea primei sesiuni. Sunt incluse, pe langa rutine de pregatire, 5 tipuri diferite de scriere discursuri. Vezi aici mai multe detalii.
 • Posibilitatea participarii ca speaker la prima conferinta din Romania in care speakerii NU sunt persoane publice: On the Spot, un eveniment Master of Crowds. Vezi aici detalii despre eveniment.
 • Suport 1to1 pentru fiecare eveniment punctual in care ai nevoie sa iti exersezi discursul.

Alege una dintre datele disponibile pentru participare la Workshopul de Public Speaking folosind metode de actorie.

Vei fi sunat de catre un membru al echipei Master of Crowds in maxim 24 de ore de la completarea formularului.
  ACEST CURS ESTE POTRIVIT PENTRU TINE DACĂ EȘTI:

  ANTREPRENOR

  Pentru un antreprenor, abilitatile de comunicare eficiente sunt extrem de importante in interactiunea cu clientii, angajatii și partenerii de afaceri. Metodele de actorie pot ajuta la dezvoltarea unei prezente de impact, precum si la dobandirea tehnicilor de comunicare nonverbale, esentiale pentru un discurs captivant si convingator

  TEAM LEADER

  Vei sti cum sa te folosesti de punctele tale forte pentru a putea motiva si inspira echipa. Vei dobandi increderea de sine necesara pentru stabilirea limitelor clare intre echipa ta si celelalte entitati ale organizatiei. Vei gestiona mai usor situatiile contrastante prin intelegere si empatie pentru oamenii cu care lucrezi direct sau transversal.

  MANAGER: MIDDLE POSITIONS

  Vei putea comunica mai eficient obiectivele si directiile strategice catre echipe, consolidandu-ti astfel pozitia de lider. Iti vei dezvolta increderea de sine pentru ca interactiunile cu top management team sa fie mai fluide si mai eficiente. Iti vei dezvolta empatia cu care vei putea aborda mai eficient partea de crisis management si conflict.

  VIITOARE SAU ACTUALA PERSOANA EXPUSA PUBLIC

  Iti vei dezvolta abilitatile de comunicare verbale și nonverbale, pentru a transmite mesajele intr-un mod clar, convingator și captivant. Vei sti cum sa iti controlezi emotiile care te blocheaza atunci cand vorbesti in fata camerei, a telefonului ori a unui public. Vei sti cum sa iti sintetizezi mesajul pentru a comunica maxim de informatie cat mai scurt si succint.

  CE VEI OBSERVA DUPA PARCURGEREA WORKSHOPULUI:

  01VEI AVEA MAI MULTA INCREDERE IN TINE

  Situatiile de lucru din cadrul exercitiilor lucrate te vor aseza in postura in care vei fi nevoit sa ai incredere in potentialul propriu de comunicare. Astfel, odata repetate aceste situatii in care ai pariat pe tine vei putea sa iti consolidezi mai mult increderea.

  02ITI VEI STRUCTURA MAI BINE DISCURSURILE

  Pe parcursul orelor de Workshop vei scrie, memora si sustine discursuri spontane, pe o tema data, o prezentare proprie sau de produs. Vei sti la final cum sa iti structurezi informatia intr-un discurs si ce hook-uri sa folosesti pentru a fi memorabil.

  03VEI STI CUM SA SPUI POVESTI MEMORABILE

  Nu toate povestile sunt memorabile si tu vei sti acest lucru la finalul Workshopului. Pentru ca vei putea spune povesti cu sens, cu talc, ce pot fi integrate in discursuri si care pot emotiona, inspira si motiva pe oricine le asculta.

  DESPRE MINE

  Lacramioara Brecea

  Peste 10 ani experienta de scena. Am fost actrita la Teatrul Excelsior, Teatrul Masca, Teatrul Tony Bulandra din Targoviste si am jucat pe foarte multe scene independente din Bucuresti. Am fost imaginea AVON Romania atunci cand au lansat conceptul de digitalizare, for employees. Am jucat in filme, seriale si reclame. Vezi aici mai multe detalii.

  Peste 15 ani experienta in marketing si digital marketing. Am inceput cariera in marketing la un site de timp liber. Am continuat la RFI Romania, dupa care am acceptat provocarea de a fi Account Director apoi Executive intr-o agentie de Digital iar din anul 2015 am cunoscut mediul corporate din pozitia de Online Marketing Expert. Vei aici mai multe detalii.

  In anul 2019, exact inainte de pandemie, am lansat propriul brand si am inceput cariera de trainer. Master of Crowds este brandul meu de suflet, un Workshop de Public Speaking folosind metode de actorie prin care sprijin orice persoana care vrea sa aiba o comunicare mai eficienta, empatica si de impact, atat in fata un public, cat si ca prezenta digitala.

  CUM ESTE STRUCTURATA PROGRAMA DE WORKSHOP:

  • Vom parcurge impreuna exercitii de concentrare, atentie, prezenta. In functie de dinamica grupului, putem opta si pentru exercitii de memorie, armonie, lucru in echipa.
  • Vom avea seturi de exercitii de dictie si incalzire vocala pentru a pregati aparatul fonator pentru sustinerea discursului.
  • Vei putea sa ai pentru acasa un set complet de exercitii pentru a le repeta cu recurenta. Doar asa vei vedea schimbari majore si rapide la modul in care comunici.
  • In aceasta parte vei invata cum sa iti structurezi povestile pentru a avea impact.
  • In functie de dinamica grupului, putem opta pentru exercitii din zona lucrului colaborativ, in echipa, pentru construirea povestilor memorabile.
  • Vei putea sa sondezi versatilitatea povestilor tale. Vei sti cum sa iti adaptezi fiecare poveste in functie de un factor extern: mediu, marimea publicului, o stare anume.
  • Vom putea studia partea de discurs dupa ce vom fi parcurs atat zona de antrenament cat si cea de storytelling.
  • Vei scrie, memora si livra discursuri spontane de 1,3 sau 5 minute
  • Vei scrie, memora si livra discursuri pe o tema data
  • Vei scrie, memora si livra o prezentare proprie out of the box si, dupa caz si dinamica grupului, o prezentare de produs.

  Afla mai multe

  Alege una dintre datele disponibile pentru participare la Workshopul de Public Speaking folosind metode de actorie.

  Vei fi sunat de catre un membru al echipei Master of Crowds in maxim 24 de ore de la completarea formularului.