Switch it fast

Ti s-a intamplat vreodata sa ai o stare foarte buna, sa tii un discurs in fata cuiva cu o energie mai joasa decat a ta si la finalul discursului sa realizezi ca interlocutorul nu a inteles exact ceea ce i-ai prezentat tu pentru ca nu v-ati adaptat reciproc starii pe care ati avut-o? Acest lucru se intampla pentru ca un discurs este considerat de foarte multe ori un monolog. Nimic mai fals. Un discurs este, dincolo de continutul sau, un schimb de energie intre vorbitor si public. Iar cand publicul are o anumita energie, versatilitatea ta este cea care te ajuta sa te adaptezi schimbului de energie de care am mentionat anterior.

Ce inseamna versatilitate intr-un discurs? In mare parte inseamna sa iti adaptezi tonul, modul de a prezenta, modul in care rostesti starii pe care o are audienta. In egala masura inseamna sa egalizezi cumva starea ta cu cea pe care ti-o transmite publicul, in asa fel incat discursul tau sa isi atinga scopul.

Aceasta versatilitate nu inseamna o trecere artificiala de la o stare la cealalta ci o adaptare fireasca a starii tale cu atmosfera noua cu care se confrunta. Doar atunci, cand vei fi pe aceeasi lungime de unda cu cei care te asculta, poti apela la mecanismele de persuasiune sau motivare specifice unui discurs.

 

Ce trebuie sa stii

Daca te inscrii la Master of Crowds 1.0 trebuie sa stii ca el este structurat in doua parti: cea de expunere prin exercitii de improvizatie, formare abilitati si cea de realizare si sustinere discurs.

Lucrul fiecaruia cu el insusi

Aceasta parte reprezinta o suma de exercitii preluate din tehnica teatrala care iti vor dezvolta increderea, spontaneitatea si imaginatia.

Redactarea discursului final

Vom revizui impreuna discursul pe care il vei pregati pentru seara de gala Master of Crowds, pentru ca el sa isi atinga obiectivul.

Tehnica vorbirii in cadrul unui discurs

Vom studia impreuna modalitatile de imbunatatire si corectare a dictiei in contextul sustinerii celui mai bun discurs.

Evenimentul de gala Master of Crowds

La finalul modulului Master of Crowds 1.0 vei participa la evenimentul Master of Crowds Talk, in care vom auzi discursurile tuturor cursantilor intr-o seara eveniment. Intr-o sala de teatru, cu un ecran de proiectii si bineinteles, public.

Inscrie-te aici

Good to know

  • Cursurile sunt sustinute saptamanal, cu o durata de 1,5h
  • Modulul Master of Crowds 1.0 are o durata de 8 saptamani
  • Ultimele trei sedinte vor fi alocate discursului de final si pregatirii sustinerii lui pe scena, intr-un eveniment de tip Master of Crowds Talk

 

  • Se va realiza o rutina de igiena a aparatului respirator si mentalului impreuna cu fiecare cursant
  • Vom pregati impreuna discursul pe care fiecare cursant il va sustine in cadrul unui eveniment tip Talk, sub lumina reflectoarelor, cu un screen de prezentare

Inscrie-te aici