Switch it fast

Ti s-a intamplat vreodata sa ai o stare foarte buna, sa tii un discurs in fata cuiva cu o energie mai joasa decat a ta si la finalul discursului sa realizezi ca interlocutorul nu a inteles exact ceea ce i-ai prezentat tu pentru ca nu v-ati adaptat reciproc starii pe care ati avut-o? Acest lucru se intampla pentru ca un discurs este considerat de foarte multe ori un monolog. Nimic mai fals. Un discurs este, dincolo de continutul sau, un schimb de energie intre vorbitor si public. Iar cand publicul are o anumita energie, versatilitatea ta este cea care te ajuta sa te adaptezi schimbului de energie de care am mentionat anterior.

Ce inseamna versatilitate intr-un discurs? In mare parte inseamna sa iti adaptezi tonul, modul de a prezenta, modul in care rostesti starii pe care o are audienta. In egala masura inseamna sa egalizezi cumva starea ta cu cea pe care ti-o transmite publicul, in asa fel incat discursul tau sa isi atinga scopul.

Aceasta versatilitate nu inseamna o trecere artificiala de la o stare la cealalta ci o adaptare fireasca a starii tale cu atmosfera noua cu care se confrunta. Doar atunci, cand vei fi pe aceeasi lungime de unda cu cei care te asculta, poti apela la mecanismele de persuasiune sau motivare specifice unui discurs.

 

Ce trebuie sa stii

Daca te inscrii la Master of Crowds trebuie sa stii ca el este structurat in trei parti: cea de antrenament prin exercitii de improvizatie pentru formare abilitati, cea de storytelling si cea de realizare si sustinere discurs.

Lucrul fiecaruia cu el insusi

Aceasta parte reprezinta o suma de exercitii preluate din tehnica teatrala care iti vor dezvolta increderea, spontaneitatea si imaginatia.

Redactarea unui discurs

Vom redacta impreuna mai multe discursuri out of the box, pe care le vei sustine atunci, pe loc, in fata colegilor tai.

Tehnica vorbirii in cadrul unui discurs

Vom studia impreuna modalitatile de imbunatatire si corectare a dictiei in contextul sustinerii celui mai bun discurs.

Inscrie-te aici

Good to know

  • Cursul dureaza o zi intreaga
  • De regula se incepe la ora 10:00 si incheiem la ora 18:00
  • Lunch-ul este inclus 

 

  • Se va realiza o rutina de igiena a aparatului respirator si mentalului impreuna cu fiecare cursant
  • Vom scrie si sustine impreuna discursurile spontane si cele dupa o tema data pe care le vom realiza in cadrul cursului.  

Inscrie-te aici