In tine si in cei din jurul tau

Este, probabil, principalul motiv pentru care apar emotiile neconstructive. Absenta increderii in sine insa nu trebuie sa diminueze in nici un fel importanta increderii in publicul tau. Care este la fel de importanta pentru ca discursul tau sa ajunga acolo unde trebuie. Cu alte cuvinte, vom explora impreuna increderea in sine si in cei din jur, doua componente extrem de importante pentru un discurs persuasiv sau motivational.

In toate cartile pe care le vei citi sau recomandarile pe care le vei cere, increderea in sine se consolideaza in momentul in care te intelegi, te accepti si mergi asumat, pe mana ta in orice decizie pe care ai lua-o. Insa in nici o carte nu ti se spune explicit cum anume poti face aceste lucruri. Daca te-ai intrebat vreodata de ce nu exista nicaieri o formula foarte specifica, ei bine, sa stii ca procesul de consolidare a increderii in sine este unul eminamente intim. Pe care il cunoaste fiecare individ in parte si care nu este transmisibil pentru ca suntem diferiti. 

Dar in momentul in care vei incepe sa te expui, sa intelegi modul in care reactionezi, sa accepti ceea ce esti si cum esti, abia in acel moment poti construi. Tocmai de aceea Master of Crowds este un curs altfel. Pentru ca nu iti ofera retete magice, insa iti ofera experiente valoroase care te ajuta sa te intelegi si sa te valorifici asa cum esti tu, autentic.

[/vc_column][/vc_row]

Ce trebuie sa stii

Daca te inscrii la Master of Crowds 1.0 trebuie sa stii ca el este structurat in doua parti: cea de expunere prin exercitii de improvizatie, formare abilitati si cea de realizare si sustinere discurs.

Lucrul fiecaruia cu el insusi

Aceasta parte reprezinta o suma de exercitii preluate din tehnica teatrala care sa dezvolte increderea, spontaneitatea si imaginatia.

Redactarea discursului final

Vom revizui impreuna discursul pe care il vei pregati pentru seara de gata Master of Crowds, pentru ca el sa isi atinga scopul pe care tu il oferi.

Tehnica vorbirii in cadrul unui discurs

Vom studia impreuna modalitatile de imbunatatire si corectare a dictiei in contextul sustinerii celui mai bun discurs.

Evenimentul de gala Master of Crowds

La finalul modulului Master of Crowds 1.0 vei participa la evenimentul Master of Crowds Talk, in care vom auzi discursurile tuturor cursantilor intr-o seara eveniment. Intr-o sala de teatru, cu un ecran de proiectii si bineinteles, public.

Inscrie-te aici

Good to know

  • Cursurile sunt sustinute saptamanal, cu o durata de 1,5h
  • Modulul Master of Crowds 1.0 are o durata de 8 saptamani
  • Ultimele trei sedinte vor fi alocate discursului de final si pregatirii sustinerii lui pe scena, intr-un eveniment de tip Master of Crowds Talk
  • Se va realiza o rutina de igiena a aparatului respirator si mentalului impreuna cu fiecare cursant
  • Vom pregati impreuna discursul pe care fiecare cursant il va sustine in cadrul unui eveniment tip Talk, sub lumina reflectoarelor, cu un screen de prezentare

Inscrie-te aici