In tine si in cei din jurul tau

Este, probabil, principalul motiv pentru care apar emotiile neconstructive. Absenta increderii in sine insa nu trebuie sa diminueze in nici un fel importanta increderii in publicul tau. Care este la fel de importanta pentru ca discursul tau sa ajunga acolo unde trebuie. Cu alte cuvinte, vom explora impreuna increderea in sine si in cei din jur, doua componente extrem de importante pentru un discurs persuasiv sau motivational.

In toate cartile pe care le vei citi sau recomandarile pe care le vei cere, increderea in sine se consolideaza in momentul in care te intelegi, te accepti si mergi asumat, pe mana ta in orice decizie pe care ai lua-o. Insa in nici o carte nu ti se spune explicit cum anume poti face aceste lucruri. Daca te-ai intrebat vreodata de ce nu exista nicaieri o formula foarte specifica, ei bine, sa stii ca procesul de consolidare a increderii in sine este unul eminamente intim. Pe care il cunoaste fiecare individ in parte si care nu este transmisibil pentru ca suntem diferiti. 

Dar in momentul in care vei incepe sa te expui, sa intelegi modul in care reactionezi, sa accepti ceea ce esti si cum esti, abia in acel moment poti construi. Tocmai de aceea Master of Crowds este un curs altfel. Pentru ca nu iti ofera retete magice, insa iti ofera experiente valoroase care te ajuta sa te intelegi si sa te ghidezi atunci cand situatia o cere. 

Ce trebuie sa stii

Daca te inscrii la Master of Crowds trebuie sa stii ca el este structurat in trei parti: cea de antrenament prin exercitii de improvizatie pentru formare abilitati, cea de storytelling si cea de realizare si sustinere discurs.

Lucrul fiecaruia cu el insusi

Aceasta parte reprezinta o suma de exercitii preluate din tehnica teatrala care sa dezvolte increderea, spontaneitatea si imaginatia.

Redactarea de discurs

Vom redacta impreuna mai multe discursuri out of the box, pe care le vei sustine atunci, pe loc, in fata colegilor tai.

Tehnica vorbirii in cadrul unui discurs

Vom studia impreuna modalitatile de imbunatatire si corectare a dictiei in contextul sustinerii celui mai bun discurs.

Inscrie-te aici

Good to know

  • Cursul dureaza o zi intreaga
  • De regula se incepe la ora 10:00 si incheiem la ora 18:00
  • Lunch-ul este inclus 
  • Se va realiza o rutina de igiena a aparatului respirator si mentalului impreuna cu fiecare cursant
  • Vom scrie si sustine impreuna discursrile spontane si cele dupa o tema data pe care le vom realiza in cadrul cursului. 

Inscrie-te aici