Tu vorbesti, tu conduci

Termenul de dominare a fost folosit de multe ori in context cu o conotatie mai putin pozitiva. De aceea el poate fi considerat controversat. Pentru cursul Master of Crowds, unde imi doresc sa fii deschis, curios, generos si rabdator, dominarea se refera la modul in care conduci publicul catre concluziile discursului tau.

Aceasta stare de dominare inseamna, in primul rand, ca publicul sa vada siguranta in tine si in discursul tau. Cand tu vei transmite acest lucru, atunci castigi autoritate in fata lor si vor putea fi luati partasi la ceea ce le transmiti. Un public ostil, dificil si lipsit de chef este o adevarata provocare, insa siguranta pe care o ai va reusi sa domine orice stare de acest gen cu care te poti confrunta.

Un lucru extrem de important in lucrul cu aceasta stare este autenticitatea. Daca dominarea vine artificial, brutal si agresiv, va fi respinsa automat de public, oricare ar fi el. In schimb, daca reusesti sa domini un discurs prin deschidere, onestitate, generozitate si atentie, vei fi uimit de cati adepti vei strange in jurul tau. Nu trebuie decat sa ai incredere ca ceea ce faci este bine, pentru ca este real si onest. Este atat de simplu.

[/vc_column][/vc_row]

Ce trebuie sa stii

Daca te inscrii la Master of Crowds 1.0 trebuie sa stii ca el este structurat in doua parti: cea de expunere prin exercitii de improvizatie, formare abilitati si cea de realizare si sustinere discurs.

Lucrul fiecaruia cu el insusi

Aceasta parte reprezinta o suma de exercitii preluate din tehnica teatrala care sa dezvolte increderea, spontaneitatea si imaginatia.

Redactarea discursului final

Vom revizui impreuna discursul pe care il vei pregati pentru seara de gata Master of Crowds, pentru ca el sa isi atinga scopul pe care tu il oferi.

Tehnica vorbirii in cadrul unui discurs

Vom studia impreuna modalitatile de imbunatatire si corectare a dictiei in contextul sustinerii celui mai bun discurs.

Evenimentul de gala Master of Crowds

La finalul modulului Master of Crowds 1.0 vei participa la evenimentul Master of Crowds Talk, in care vom auzi discursurile tuturor cursantilor intr-o seara eveniment. Intr-o sala de teatru, cu un ecran de proiectii si bineinteles, public.

Inscrie-te aici

Good to know

  • Cursurile sunt sustinute saptamanal, cu o durata de 1,5h
  • Modulul Master of Crowds 1.0 are o durata de 8 saptamani
  • Ultimele trei sedinte vor fi alocate discursului de final si pregatirii sustinerii lui pe scena, intr-un eveniment de tip Master of Crowds Talk
  • Se va realiza o rutina de igiena a aparatului respirator si mentalului impreuna cu fiecare cursant
  • Vom pregati impreuna discursul pe care fiecare cursant il va sustine in cadrul unui eveniment tip Talk, sub lumina reflectoarelor, cu un screen de prezentare

Inscrie-te aici