Tu vorbesti, tu conduci

Termenul de dominare a fost folosit de multe ori in contexte cu o conotatie mai putin pozitiva. De aceea el poate fi considerat controversat. Pentru cursul Master of Crowds, unde imi doresc sa fii deschis, curios, generos si rabdator, dominarea se refera la modul in care conduci publicul catre concluziile discursului tau.

Aceasta stare de dominare inseamna, in primul rand, ca publicul sa vada siguranta in tine si in discursul tau. Cand tu vei transmite acest lucru, atunci castigi autoritate in fata lor si vor putea fi luati partasi la ceea ce le transmiti. Un public ostil, dificil si lipsit de chef este o adevarata provocare, insa siguranta pe care o ai va reusi sa domine orice stare de acest gen cu care te poti confrunta.

Un lucru extrem de important in lucrul cu aceasta stare este autenticitatea. Daca dominarea vine artificial, brutal si agresiv, va fi respinsa automat de public, oricare ar fi el. In schimb, daca reusesti sa domini un discurs prin deschidere, onestitate, generozitate si atentie, vei fi uimit de cati adepti vei strange in jurul tau. Nu trebuie decat sa ai incredere ca ceea ce faci este bine, pentru ca este real si onest. Este atat de simplu.

Ce trebuie sa stii

Daca te inscrii la Master of Crowds trebuie sa stii ca el este structurat in trei parti: cea de antrenament prin exercitii de improvizatie pentru formare abilitati, cea de storytelling si cea de realizare si sustinere discurs.

Lucrul fiecaruia cu el insusi

Aceasta parte reprezinta o suma de exercitii preluate din tehnica teatrala care sa dezvolte increderea, spontaneitatea si imaginatia.

Redactarea de discurs

Vom redacta impreuna mai multe discursuri out of the box, pe care le vei sustine atunci, pe loc, in fata colegilor tai.

Tehnica vorbirii in cadrul unui discurs

Vom studia impreuna modalitatile de imbunatatire si corectare a dictiei in contextul sustinerii celui mai bun discurs.

Inscrie-te aici

Good to know

  • Cursul dureaza o zi intreaga
  • De regula se incepe la ora 10:00 si incheiem la ora 18:00
  • Lunch-ul este inclus 
  • Se va realiza o rutina de igiena a aparatului respirator si mentalului impreuna cu fiecare cursant
  • Vom scrie si sustine impreuna discursrile spontane si cele dupa o tema data pe care le vom realiza in cadrul cursului.

Inscrie-te aici