Corect, nu repede

Contrar opiniei generale, o dictie buna nu este sinonima cu un debit verbal alert. Cu alte cuvinte, daca stii sa spui un exercitiu de dictie foarte repede nu inseamna neaparat ca ai o dictie buna. Insa o rostire clara, corecta, cu inflexiuni firesti pentru contextul prezentat, lipsit de emfaza si artificialitate sunt cele mai importante lucruri pe care le vei dobandi la lectiile de dictie din cadrul Master of Crowds.

Una dintre cele mai frecvente situatii care apar in vorbirea curenta este legata de nerostirea ultimelor silabe. Iar acest lucru se poate corecta. De asemenea, exista personae care, la emotii, se manifesta printr-un debit verbal alert si continuu, de neoprit. Putem corecta prin rutine de dictie si astfel de manifestari.

Dictia tine in primul rand de corectitudine si exercitiu. Beneficiile se vad atat la tine, tu vei vedea ca transmiti altfel informatiile prezentate, dar si la ceilalti. O persoana foarte articulata, care vorbeste corect, rosteste fiecare cuvant intreg, frazeaza corect, este o persoana care inspira autoritate. Iar aceasta autoritate este absolut necesara in atingerea scopului unui discurs.

Ce trebuie sa stii

Daca te inscrii la Master of Crowds 1.0 trebuie sa stii ca el este structurat in doua parti: cea de expunere prin exercitii de improvizatie, formare abilitati si cea de realizare si sustinere discurs.

Lucrul fiecaruia cu el insusi

Aceasta parte reprezinta o suma de exercitii preluate din tehnica teatrala care sa dezvolte increderea, spontaneitatea si imaginatia.

Redactarea discursului final

Vom revizui impreuna discursul pe care il vei pregati pentru seara de gata Master of Crowds, pentru ca el sa isi atinga scopul pe care tu il oferi.

Tehnica vorbirii in cadrul unui discurs

Vom studia impreuna modalitatile de imbunatatire si corectare a dictiei in contextul sustinerii celui mai bun discurs.

Evenimentul de gala Master of Crowds

La finalul modulului Master of Crowds 1.0 vei participa la evenimentul Master of Crowds Talk, in care vom auzi discursurile tuturor cursantilor intr-o seara eveniment. Intr-o sala de teatru, cu un ecran de proiectii si bineinteles, public.

Inscrie-te aici

Good to know

  • Cursurile sunt sustinute saptamanal, cu o durata de 1,5h
  • Modulul Master of Crowds 1.0 are o durata de 8 saptamani
  • Ultimele trei sedinte vor fi alocate discursului de final si pregatirii sustinerii lui pe scena, intr-un eveniment de tip Master of Crowds Talk
  • Se va realiza o rutina de igiena a aparatului respirator si mentalului impreuna cu fiecare cursant
  • Vom pregati impreuna discursul pe care fiecare cursant il va sustine in cadrul unui eveniment tip Talk, sub lumina reflectoarelor, cu un screen de prezentare

Inscrie-te aici