Corect, nu repede

Contrar opiniei generale, o dictie buna nu este sinonima cu un debit verbal alert. Cu alte cuvinte, daca stii sa spui un exercitiu de dictie foarte repede nu inseamna neaparat ca ai o dictie buna. Insa o rostire clara, corecta, cu inflexiuni firesti pentru contextul prezentat, lipsit de emfaza si artificialitate sunt cele mai importante lucruri pe care le vei dobandi la lectiile de dictie din cadrul Master of Crowds.

Una dintre cele mai frecvente situatii care apar in vorbirea curenta este legata de nerostirea ultimelor silabe. Iar acest lucru se poate corecta. De asemenea, exista personae care, la emotii, se manifesta printr-un debit verbal alert si continuu, de neoprit. Putem corecta prin rutine de dictie si astfel de manifestari.

Dictia tine in primul rand de corectitudine si exercitiu. Beneficiile se vad atat la tine, tu vei vedea ca transmiti altfel informatiile prezentate, dar si la ceilalti. O persoana foarte articulata, care vorbeste corect, rosteste fiecare cuvant intreg, frazeaza corect, este o persoana care inspira autoritate. Iar aceasta autoritate este absolut necesara in atingerea scopului unui discurs.

Ce trebuie sa stii

Daca te inscrii la Master of Crowds trebuie sa stii ca el este structurat in trei parti: cea de antrenament prin exercitii de improvizatie pentru formare abilitati, cea de storytelling si cea de realizare si sustinere discurs.

Lucrul fiecaruia cu el insusi

Aceasta parte reprezinta o suma de exercitii preluate din tehnica teatrala care sa dezvolte increderea, spontaneitatea si imaginatia.

Redactarea discursului

Vom redacta impreuna mai multe discursuri out of the box, pe care le vei sustine atunci, pe loc, in fata colegilor tai.

Tehnica vorbirii in cadrul unui discurs

Vom studia impreuna modalitatile de imbunatatire si corectare a dictiei in contextul sustinerii celui mai bun discurs.

Inscrie-te aici

Good to know

  • Cursul dureaza o zi intreaga
  • De regula se incepe la ora 10:00 si incheiem la ora 18:00
  • Lunch-ul este inclus 
  • Se va realiza o rutina de igiena a aparatului respirator si mentalului impreuna cu fiecare cursant
  • Vom scrie si sustine impreuna discursrile spontane si cele dupa o tema data pe care le vom realiza in cadrul cursului. 

Inscrie-te aici