Focus on you

Este primul pas. Exercitiile de concentrare ar trebui sa intre in rutina zilnica a oricaruia dintre noi, indiferent daca scopul nostru este sa tinem un discurs sau nu. Sunt rutine de igiena mentala si de echilibru care te ajuta sa te conectezi la lucrurile care conteaza cel mai mult pentru tine si sa poti fi prezent 100% in fiecare activitate pe care o faci.

Exercitiile de concentrare pe care le vom face impreuna la Master of Crowds 1.0 sunt extrem de interesante pentru ca vei putea vedea foarte clar cat de conectat esti la lucruri, stari si actiuni exterioare tie si cat de putin esti conectat la ceea ce esti si ceea ce simti.

Daca te analizezi in timpul unui discurs, vei vedea ca in timp ce vorbesti, este posibil sa te stranga un pantof si sa incerci sa iti asezi piciorul intr-o pozitie mai putin dureroasa. Sau poate ai o durere de cap care te chinuie si de care nu ai cum sa nu fii constient. In timpul unei prezentari in care prezinti evolutiile vanzarilor din ultimul trimestru iti pot trece prin minte milioane de lucuri si te poti gandi cu aceeasi intensitate la patru lucuri deodata.

Acest lucru insa te costa. Poti duce la bun sfarsit prezentarea, insa vei constata ca nu ai reusit sa convingi sau sa obtii aprobarea pe pitch-ul atat de muncit. Cu putina concentrare si igiena mentala vei vedea ca a-ti canalize intreaga energie intr-un singur loc este nu numai reconfortant dar pentru cei din public vei fi extrem de implicat si pasional, lucruri cu care rezoneaza orice tip de public.

Ce trebuie sa stii

Daca te inscrii la Master of Crowds 1.0 trebuie sa stii ca el este structurat in doua parti: cea de expunere prin exercitii de improvizatie, formare abilitati si cea de realizare si sustinere discurs.

Lucrul fiecaruia cu el insusi

Aceasta parte reprezinta o suma de exercitii preluate din tehnica teatrala care sa dezvolte increderea, spontaneitatea si imaginatia.

Redactarea discursului final

Vom revizui impreuna discursul pe care il vei pregati pentru seara de gata Master of Crowds, pentru ca el sa isi atinga scopul pe care tu il oferi.

Tehnica vorbirii in cadrul unui discurs

Vom studia impreuna modalitatile de imbunatatire si corectare a dictiei in contextul sustinerii celui mai bun discurs.

Evenimentul de gala Master of Crowds

La finalul modulului Master of Crowds 1.0 vei participa la evenimentul Master of Crowds Talk, in care vom auzi discursurile tuturor cursantilor intr-o seara eveniment. Intr-o sala de teatru, cu un ecran de proiectii si bineinteles, public.

Inscrie-te aici

Good to know

  • Cursurile sunt sustinute saptamanal, cu o durata de 1,5h
  • Modulul Master of Crowds 1.0 are o durata de 8 saptamani
  • Ultimele trei sedinte vor fi alocate discursului de final si pregatirii sustinerii lui pe scena, intr-un eveniment de tip Master of Crowds Talk
  • Se va realiza o rutina de igiena a aparatului respirator si mentalului impreuna cu fiecare cursant
  • Vom pregati impreuna discursul pe care fiecare cursant il va sustine in cadrul unui eveniment tip Talk, sub lumina reflectoarelor, cu un screen de prezentare

Inscrie-te aici