Focus on you

Este primul pas. Exercitiile de concentrare ar trebui sa intre in rutina zilnica a oricaruia dintre noi, indiferent daca scopul nostru este sa tinem un discurs sau nu. Sunt rutine de igiena mentala si de echilibru care te ajuta sa te conectezi la lucrurile care conteaza cel mai mult pentru tine si sa poti fi prezent 100% in fiecare activitate pe care o faci.

Exercitiile de concentrare pe care le vom face impreuna la Master of Crowds 1.0 sunt extrem de interesante pentru ca vei putea vedea foarte clar cat de conectat esti la lucruri, stari si actiuni exterioare tie si cat de putin esti conectat la ceea ce esti si ceea ce simti.

Daca te analizezi in timpul unui discurs, vei vedea ca in timp ce vorbesti, este posibil sa te stranga un pantof si sa incerci sa iti asezi piciorul intr-o pozitie mai putin dureroasa. Sau poate ai o durere de cap care te chinuie si de care nu ai cum sa nu fii constient. In timpul unei prezentari in care prezinti evolutiile vanzarilor din ultimul trimestru iti pot trece prin minte milioane de lucuri si te poti gandi cu aceeasi intensitate la patru lucuri deodata.

Acest lucru insa te costa. Poti duce la bun sfarsit prezentarea, insa vei constata ca nu ai reusit sa convingi sau sa obtii aprobarea pe pitch-ul atat de muncit. Cu putina concentrare si igiena mentala vei vedea ca a-ti canalize intreaga energie intr-un singur loc este nu numai reconfortant dar pentru cei din public vei fi extrem de implicat si pasional, lucruri cu care rezoneaza orice tip de public.

Ce trebuie sa stii

Daca te inscrii la Master of Crowds trebuie sa stii ca el este structurat in trei parti: cea de antrenament prin exercitii de improvizatie pentru formare abilitati, cea de storytelling si cea de realizare si sustinere discurs.

Lucrul fiecaruia cu el insusi

Aceasta parte reprezinta o suma de exercitii preluate din tehnica teatrala care sa dezvolte increderea, spontaneitatea si imaginatia.

Redactarea de discurs

Vom redacta impreuna mai multe discursuri out of the box, pe care le vei sustine atunci, pe loc, in fata colegilor tai.

Tehnica vorbirii in cadrul unui discurs

Vom studia impreuna modalitatile de imbunatatire si corectare a dictiei in contextul sustinerii celui mai bun discurs.

Inscrie-te aici

Good to know

  • Cursul dureaza o zi intreaga
  • De regula se incepe la ora 10:00 si incheiem la ora 18:00
  • Lunch-ul este inclus 
  • Se va realiza o rutina de igiena a aparatului respirator si mentalului impreuna cu fiecare cursant
  • Vom scrie si sustine impreuna discursrile spontane si cele dupa o tema data pe care le vom realiza in cadrul cursului. 

Inscrie-te aici