Cum se face o comandă

Orice client poate comanda produsele de pe site-ul masterofcrowds.ro adăugând fiecare produs în Coșul de Cumpărături. Nu există posibilitatea efectuării unei comenzi telefonic sau prin trimiterea fermă a datelor printr-un mesaj.

Orice client își poate anula comanda, dar numai in cazul in care plata nu a fost efectuala.

În cazul în care o persoană efectuează mai multe comenzi în aceeași zi, ele vor tratate separate.

Dacă întâmpinați dificultăți în efectuarea unei comenzi, vă rog să ma contactati la Lacramioara@masterofcrowds.ro sau telefonic la 0723024062.

Modalități de plată

Plata produselor comandate se poate efectua doar online cu cardul, în condiții de siguranță deplină, în ultima etapă a efectuării comenzii. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro).

Plata este obligatorie pentru procesarea comenzii.

Modalități de livrare

Livrarea este electronica, printr-un link de descarcare.

Termenul de livrare este de maxim o ora. Se ia acest interval tinand cont de posibilele intarzieri ale trimiterii emailurilor automate care contin linkul de descarcare pentru audiobookuri/cursurile online. Aceste linkuri de descarcare au o perioada de valabilitate nedefinita, insa cursurile online pot fi descarcate de trei ori maxim.

Returnarea produselor

Potrivit OUG 34/2014 art. 16, furnizarea de continut digital care nu este livrat pe support material este exceptat de la politica de returnare.

Dreptul de autor

Întregul conținut al site-ului www.masterofcrowds.ro, de la logo până la continut si produse comercializate, aparține Brecea Ioana Lacramioara PFA și nu poate fi reprodus, copiat sau folosit sub nicio formă. În caz contrar, se vor aplica legile actuale de proprietate intelectuală.

Politica de confidențialitate

În acord cu noile reguli GDPR adoptate la nivel european, masterofcrowds.ro anunță toți utilizatorii care parcurg acest document că toate datele lor, inclusiv cele stocate în cookies, sunt folosite exclusiv în scopul procesării comenzilor și asigurării unei mai bune experiențe pe site, fără a întrebuința informațiile pur personale în alt scop. Trimiterea de neslettere sau alte mesaje se va face doar prin acord clar, fără acțiuni de tip spam.

Important:

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice Master of Crowds are obligația de a administra în condiții de siguranță datele personale furnizate și numai pentru scopurile specificate: emiterea facturii fiscale, informarea asupra stării comenzi. Refuzul oferirii informațiilor atrage imposibilitatea onorării comenzii, iar fiecare formular de comandă conține câmpuri obligatorii.

Potrivit Legii nr. 677/2001, clienții au dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a se adresa justiției.

Limitarea răspunderii

Masterofcrowds.ro face toate eforturile pentru a menține informații exact pe site, dar uneori pot apărea inadvertențe.

Toate prețurile produselor de pe site-ul masterofcrowds.ro au TVA inclus. Clientul nu va plăti nimic în plus, niciodată.

Transmitere email / sms

Master of Crowds va trimite pe email orice informație despre o comandă, precum și oferte promoționale sau newslettere cu caracter educativ, doar în cazul în care utilizatorul a optat pentru asta.

Forță majoră

Atât clientul cât și masterofcrowds.ro nu vor fi răspunzători pentru neexecutarea obligațiilor contractuale, dacă o astfel de neexecutare este datorată unui eveniment de forță majoră.

Prezentul contract este supus legii romane.

Drepturi

Ne rezervăm dreptul de a interzice accesul la masterofcrowds.ro unor clienți, din motive pe care noi le considerăm obiective și solide.

Reducerile de preț

Master of Crowds își rezervă dreptul să modifice oricând ofertele de pe site, realizând pachete speciale sau combinații de produse, cât mai atractive pentru cumpărători.