Un eveniment la care chiar tu poti fi speaker!

On the Spot, by Master of Crowds s-a nascut din dorinta de a oferi cursantilor Master of Crowds inca o resursa folositoare pentru a-si antrena abilitatile de vorbitori. In plus, de-a lungul anilor, am strans extrem de multe povesti si discursuri extraordinare ale cursantilor mei care m-au inspirat si m-au motivat sa imi continuu drumul oricat de anevoios a devenit acesta la un moment dat.

Mi-am dat seama atunci ca orice om este deja o inspiratie pentru apropiatii sai, pentru oamenii dragi, pentru tribul sau. Si daca este asa, de ce sa nu impartasim aceste povesti care ne fac mai buni, mai generosi sau mai puternici?

Asadar, On the Spot este scena cursantilor Master of Crowds. Ei vor sustine cate un discurs de 10 minute pe o tema data, aceasta fiind diferita de la o editie la alta. Temele sunt alese din zona personala, in asa fel incat sa vedem evolutia, transformarea, depasirea obstacolelor, reusitele parcurse de-a lungul timpului de fiecare dintre speakeri.

Este un antrenament atat pentru speaker cat si pentru spectatori si sustinatori. Pentru ca ei vor exersa ascultarea activa si implicarea. La finalul fiecarui discurs avem programata o sesiune de Q&A in care ii provoc pe cei care asculta sa adreseze intrebari punctuale legate de discursul pe care l-au auzit.

Cand: 8 aprilie 2024

Unde: Teatrul Coquette (Calea Călărași 94)

Investitia: 75 lei.

Cat dureaza: 19:30- 21:30

Biletele sunt disponibile prin iabilet.ro: https://www.iabilet.ro/bilete-on-the-spot-editia-a-ii-a-96851/

Program:

  • 19:00 – 19:30 – primirea participantilor
  • 19:30 – Start eveniment. Discurs Speaker 1. Q&A Speaker 1
  • 19:45 – Discurs Speaker 2. Q&A Speaker 2
  • 20:00 – Discurs Speaker 3. Q&A Speaker 3
  • 20:15 – Discurs Speaker 4. Q&A Speaker 4
  • 20:30 – Discurs Speaker 5. Q&A Speaker 5
  • 20:45 – Discurs Speaker 6. Q&A Speaker 6
  • 21:00 – Concluzii si networking.

Galerie foto On the Spot, editia 1


Mi-am dat seama in scurt timp ca un astfel de format poate fi folositor si pentru cei care pur si simplu au nevoie de o scena, chiar daca nu sunt cursantii mei. Asa ca daca si tu vrei sa fii speaker, te rog sa imi scrii la lacramioara@masterofcrowds.ro si te voi indruma pentru a putea sustine un astfel de discurs.

Este important sa stii ca toate discursurile On the Spot, by Master of Crowds sunt lucrate impreuna cu mine, deci speakerii vor avea intreg suportul meu pentru ca ei sa straluceasca.

Imi face mare placere sa te invit la On the Spot, by Master of Crowds si sa sustii dezvoltarea primului eveniment de tip talk cu speakeri care nu sunt celebri, nu sunt in atentia publicului ci sunt oameni normali, cunoscuti doar in cercul lor de apropiati.