25 august, RIN Central Hotel

Workshop Public Speaking prin metode de actorie

Workshop de Public Speaking prin metode de actorie pentru ca trainerul, Lacramioara Brecea, este actrita cu peste 10 ani experienta de scena.

In urma cu peste 15 ani a fost nevoie sa pivotez inspre o cariera de Marketeer, iar in prezent am cuprins intreaga experienta de scena si profesionala sub o singura umbrela, a unui Workshop de Public Speaking in care tehnicile de actorie servesc drept suport pentru a oferi mai mult curaj si mai multa incredere in folosirea abilitatilor proprii de comunicare.

Programa stabilita ofera participantilor oportunitatea de a se sprijini de cateva tehnici din actoriei pentru a-si atinge naturaletea si autenticitaea in vorbire. Atat in fata unui public numeros cat si in cadrul dialogurilor restranse.

Obiective:

Incredere personala si prezenta scenica: Cursantii vor invata sa gestioneze emotiile si tracul inaintea sustinerii unui discurs, dezvoltand increderea in sine si prezenta scenica.

Exprimarea vocala: Prin tehnici de respiratie, dictie si ritm, cursantii vor invata cum sa isi foloseasca vocea pentru a capta atentia si a transmite mesajul clar, cu emotie si fermitate.

Comunicarea nonverbala: Prin studierea limbajului corporal si a expresiilor faciale, cursantii vor intelege cum sa isi ajusteze mesajul pentru ca limbajul corporal sa fie in acord cu acesta, adica natural si autentic, fara miscari false sau nenaturale.

Structurarea discursului: cursantii vor invata principii de baza ale narativitatii si structurii discursurilor pentru a-si organiza luarile de cuvant intr-un mod captivant, coerent si eficient.

Efecte emotionale si povestire: Prin aplicarea tehnicilor de actorie, care ne ajuta sa redobandim naturaletea in comunicare, cursantii vor invata cum sa utilizeze elementele de povestire si emotie reala si personala pentru a crea impact si a transmite mesajele intr-un mod memorabil.

Agenda aproximativa:

– Introducere in Workshop si obiectivele zilei
– Exercitii de incalzire si relaxare a corpului si vocii
– Dezvoltarea prezentei scenice si increderii personale
– Dezvoltarea versatilitatii in vorbire si a abilitatilor de storytelling
– Pauza pentru Pranz
– Tehnici de exprimare vocala si comunicare nonverbala
– Structurarea si memorarea discursului spontan si pe o tema data
– Crearea efectelor emotionale si povestirea prin livrarea discursurilor pregatite
– Sesiune de intrebari si raspunsuri, feedback
– Incheiere si concluzii

Metode folosite:

Exercitii de incalzire fizica si vocala
Jocuri de rol si improvizatie
Analiza si dezbatere discursurilor colegilor cursanti prin identificarea punctelor forte si a autenticitatii.
Sesiuni practice de vorbire in public
Feedback constructiv si evaluare in grup

Workshopul de Public Speaking folosind metode de actorie se adreseaza tuturor celor interesati sa isi dezvolte abilitatile de vorbire in public folosind tehnici de actorie si sa castige incredere si impact in prezentari si discursuri. Pentru ca vreau ca fiecare cursant sa evolueze in mod real, sistemul de follow-up este unic in piata cursurilor de profil in acest moment. Odata ce participi la o prima editie, esti invitat special la alte doua editii ulterioare, complet gratuit, pentru a-ti asigura suport in continuarea antrenamentului tau.

Investitia pentru participare la eveniment: 850 lei.
Sunt incluse in acest cost toate cele trei participari, deci 284 lei/sesiune.
Investitia se achita o singura data, integral, la prima participare.

Inscrierile se fac telefonic, la 0723024062 pentru ca vreau sa aflu, chiar inainte de participare, daca metoda si programa pregatita corespund nevoilor tale. Vei afla telefonic toate celelalte detalii de care ai nevoie.