Bine ai venit la Master of Crowds

Despreun curs altfel de
public speaking

Master of Crowds este un curs despre incredere in sine si curaj. Folosind tehnici de actorie, iti vei dezvolta acele abilitati de care ai nevoie pentru a livra cel mai bun discurs, in orice mediu si in fata oricarui public.

Care este diferenta dintre un curs traditional de public speaking si Master of Crowds

Rs-service

Fara tonuri de voce

Sa stii ca nu nu te voi invata cum sa iti schimbi vocea in functie de context. Este nenatural si neasumat. In schimb, vei invata care este abordarea vocala cea mai potrivita, in functie de emisia ta, timbrul propriu si modul tau firesc si logic de frazare.

Rs-service

Doar limbajul nonverbal caracteristic tie

Pozitia corporala este foarte importanta in timpul unui discurs. La Master of Crowds vei invata insa sa iti descoperi propriile abordari corporale in functie de fiecare provocare pe care o vei intalni. Pentru ca ele sa fie cat mai naturale si sa ti le poti asuma oricand.

Rs-service

Gesticuleaza cat este firesc sa o faci

Folosim mainile atunci cand avem emotii ori ca sprijin in argumentatie. Insa tehnica de a impune anumite gesturi, in anumite momente, este una a shortcut-urilor, utila punctual. Pe termen lung insa, alege sa fii natural si sa gesticulezi atat cat este propriu personalitatii tale.

DespreVei invata sa iti gestionezi blocajele

Emotiile sunt absolut firesti atunci cand tii un discurs. Indiferent ca vorbesti in fata unui public necunoscut, ca tii o prezentare la munca, un pitch sau vorbesti in fata prietenilor, membrilor familiei sau iubitului, emotiile sunt cele care ofera greutate si valoare cuvintelor tale. Dar in momentul in care simti toate aceste lucruri la intensitati foarte mari, iar coroborate, ele ajung sa te blocheze intr-atat incat sa nu mai stii exact ce vrei sa transmiti si cum, atunci este cazul sa iei cateva masuri.

Switch it fast

Ti s-a intamplat vreodata sa ai o stare foarte buna, sa tii un discurs in fata cuiva cu o energie mai joasa decat a ta si la finalul discursului sa realizezi ca interlocutorul nu a inteles exact ceea ce i-ai prezentat tu pentru ca nu v-ati adaptat reciproc starii pe care ati avut-o? Acest lucru se intampla pentru ca un discurs este considerat de foarte multe ori un monolog. Nimic mai fals. Un discurs este, dincolo de continutul sau, un schimb de energie intre vorbitor si public. Iar cand publicul are o anumita energie, versatilitatea ta este cea care te ajuta sa te adaptezi acestui schimb.

dictia si frazarea fireasca

Contrar opiniei generale, o dictie buna nu este sinonima cu un debit verbal alert. Cu alte cuvinte, daca stii sa spui un exercitiu de dictie foarte repede nu inseamna neaparat ca ai o dictie buna. Insa o rostire clara, corecta, cu inflexiuni firesti pentru contextul despre care vorbesti, lipsit de emfaza si artificialitate sunt cele mai importante lucruri pe care le vei dobandi la lectiile de dictie din cadrul Master of Crowds.

Cum sa domini momentul

Aceasta stare de dominare inseamna, in primul rand, ca publicul sa vada siguranta in tine si in discursul tau. Cand tu vei transmite acest lucru, atunci castigi autoritate in fata lor si vor putea fi luati partasi la ceea ce le transmiti. Un public ostil, dificil si lipsit de chef este o adevarata provocare, insa siguranta pe care o ai va reusi sa domine orice stare de acest gen cu care te poti confrunta. Un lucru extrem de important in lucrul cu aceasta stare este autenticitatea. Daca reusesti sa domini un discurs prin deschidere, onestitate, generozitate si atentie, vei fi uimit de cati adepti vei strange in jurul tau.

Just focus

Exercitiile de concentrare ar trebui sa intre in rutina zilnica a oricaruia dintre noi, indiferent daca scopul nostru este sa tinem un discurs sau nu. Sunt rutine de igiena mentala si de echilibru care te ajuta sa te conectezi la lucrurile care conteaza cel mai mult pentru tine si sa poti fi prezent 100% in fiecare activitate pe care o faci. Exercitiile de concentrare pe care le vom face impreuna la Master of Crowds sunt extrem de interesante pentru ca vei putea vedea foarte clar cat de conectat esti la lucruri, stari si actiuni exterioare tie si cat de putin esti conectat la ceea ce esti si ceea ce simti.

incredere in tine si in cei din jur

Este, probabil, principalul motiv pentru care apar emotiile neconstructive. Absenta increderii in sine insa nu trebuie sa diminueze in nici un fel importanta increderii in publicul tau. Care este la fel de importanta pentru ca discursul tau sa ajunga acolo unde trebuie. Cu alte cuvinte, vom explora impreuna increderea in sine si in cei din jur, doua componente extrem de importante pentru un discurs persuasiv sau motivational. Sa stii ca procesul de consolidare a increderii in sine este unul eminamente intim.

Tu vei scrie discursul, tu il vei sustine!

Vei invata cum se scrie un discurs perfect:

  • prezentare de produs
  • prezentare proprie
  • discurs motivational
  • discurs persuasiv
  • pregatire pitch pentru antreprenorii care au nevoie sa atraga finantari